Hirdetés

Az IKV Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt. dolgozói számára munkahelyi képzések valósultak meg

Az  IKV  Zrt..  sikeres  projektet valósított  meg,  melynek  keretein  belül  dolgozói  angol  nyelvi, Társasházkezelő illetve Ingatlankezelő képzésen vettek részt. A 240 órás akkreditált nyelvi képzésen olyan nyelvi ismereteket sajátíthattak el a résztvevők, amelyet későbbi szakmai munkájuk során is sikeresen alkalmazhatnak, a Társasházkezelő illetve Ingatlankezelő OKJ-s képzéseken pedig szakmai ismeretekkel bővíthették tudásukat.

A szegedi IKV Zrt. sikeres TÁMOP-2.1.3.C-12/1 projektet valósított meg dolgozói részvételével. A projekt megvalósulása az IKV Zrt munkavállalóinak a fejlődését és versenyképességét segítette elő. A nyelvi képzéssel a 23 fő munkavállaló nemcsak saját céljaik megvalósításához kerültek közelebb, hanem a céget is versenyképesebbé teszi.

A 200 órás Társasházkezelő OKJ-s képzésen részt vevő 29 fő az ingatlan üzemeltetésével, fenntartásával és felújításával kapcsolatos adminisztrációs, szervezési és ellenőrzési feladatokat, költségvetés, szerződés, pályázatkészítési ismereteket sajátították el. A 300 órás Ingatlankezelő OKJ-s képzésen 9 fő tett sikeres vizsgát. Ők a bizonyítvány megszerzését követően jövedelemtermelő ingatlanok kezelésével, az kezelésben közreműködő szakértők munkájának irányításával és ellenőrzésével, továbbá hasznosítási, befektetési célú tanulmányok készítésével foglalkozhatnak, javaslatot tehetnek a befektető céljának leginkább megfelelő hasznosítási változat bevezetésére.

A vállalkozás vezetőségének alapelve volt, hogy minden tevékenységi körében a maximális teljesítményre ösztönözze munkatársait és lehetővé tegye, hogy egyedülállóan alkothassanak. A Zrt-ben kiemelten fontos a meglévő állomány/munkatársak folyamatos fejlesztése, ezért folyamatosan tervezi a közösség fejlesztő programok szervezését. A vállalkozás vezetése felismerte a tényt, hogy a folyamatos HR fejlesztés és az elkötelezett, versenyképes tudással rendelkező munkatársak megléte alapvetően szükséges a vállalat működéséhez.

A nyelvi kompetenciák fejlesztésével a vállalat munkatársai előnyhöz juttathatják a céget nemzetközi és hazai téren melyre szüksége van a meglévő piaci helyzet megtartásához, illetve a folyamatos és sikeres gazdasági fejlődéshez. A munkatársak munkavégzése ezáltal zökkenő mentesebbé és gyorsabbá vált, mely hozzájárult az IKV Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zártkörűen Működő Részvénytársaság céljaihoz és fejlődési lehetőségeihez.

Kategória: 

Hirdetés