Hirdetés

Tizedik szemeszteréhez érkezett az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogramja

Tizedik szemeszteréhez érkezett az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogramja 2018. 10.18-án a ünnepelték az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogramjának tizedik ciklusát a József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

Az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogramjának keretén belül a hallgatók volt SZTE-s szakemberekhez jelentkezhetnek egy négy hónapos periódusra. 

A program célja, hogy a már elhelyezkedett SZTE-s alumnik szakmai tudásukat, tapasztalataikat megosszák a hallgatókkal, hozzájárulva ezzel ahhoz, hogy a diákokban reális szakmai kép alakulhasson ki, illetve még az egyetemi évek alatt megismerkedhessenek olyan munkáltatói szempontokkal is, melyek a végzés után segíthetik őket a sikeres elhelyezkedésben.

2017 óta a mentorprogram szünetelő jogviszonyú, valamint a levelező és külföldi hallgatók számára is elérhető, 2018-tól pedig egyetemi kurzusként is meghirdetésre került.

Az országban egyedülálló módon felépített, s csak a Szegedi Tudományegyetemen működő alumni mentorprogram a 2018-as őszi szemeszterben kezdi meg 10. ciklusát, amit az SZTE NKI SZTE Alma Mater egy egész napos programmal ünnepel.

A résztvevőket Dr. Fendler Judit kancellár asszony köszöntötte, majd Prof. Dr. Görög Márta, SZTE Alumni ügyekért felelős rektori megbízottja nyitotta meg a rendezvényt. 

Beszédet mondott Dr. Harangozó Attila, Szegedi Ítélőtábla tanácselnöke, és Csiszár Dániel, Rubin Szegedi Paprikafeldolgozó Kft., műszakvezetője.  

További információ: https://www.sztealmamater.hu/contents/tizedik-szemeszterehez-erkezett-az...

Kategória: 

Hirdetés