Hirdetés

Önkéntességért Díj 2019

Az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA)  2019. évben is meghirdeti az „Önkéntességért Díj” pályázatot.

Kiemelten fontosnak érezzük, hogy sokak számára vonzóvá tegyük az önkéntes tevékenységet és a nyertesek bemutatásán keresztül az önkéntesség társadalmi megítélését kedvező irányba mozdítsuk el. Az 5 kategóriában meghirdetésre kerülő díjakra 2019. szeptember 30-ig lehet pályázni A jelöléseket és pályázatokat a dij@onkentes.hu  e-mail címre várjuk „Önkéntességért Díj jelölés” jeligére.

A 2018. szeptember 1. és 2019. augusztus 31. között kimagasló teljesítményt nyújtó magánszemélyek, közösségek, szervezetek, intézmények és vállalatok pályázataira számítunk.

2019-ben az alábbi 5 kategóriában lehet a pályázatokat benyújtani:

  • Az Év Önkéntese (magánszemélyeknek)
  • Az Év Civil szervezeti önkéntes programja (alapítványok, egyesületek)
  • Az Év Vállalati Önkéntes Programja (cégeknek)
  • Az Év Pro Bono kezdeményezése (cégeknek) (pro bono, szakértelem átadáson alapuló önkéntes programot működtető cégnek)
  • Az Év Közösségi Kezdeményezése (közönségdíj) (Olyan helyi kisebb szervezetek vagy helyi közösségek számára, amelyek saját közvetlen környezetükben végeznek kiemelkedő tevékenységet önkéntesekkel.) Ezt közönségdíj formájában adjuk ki, melyre online formában a www.onkentessegertdij.hu oldalon várjuk majd a szavazatokat 2019. október 14. és november 4. között.

Az adatlapok, a pályázati kiírás és szabályzat elérhetőek az www.onkentessegertdij.hu oldalon. A korábbi évek nyerteseiről a www.onkentes.hu weboldalon az Önkéntességért Díj menüpont alatt valamint a www.onkentessegertdij.hu oldalon olvasható részletes információ.

Kategória: 

Hirdetés