Hirdetés

Szavazz az SZTE Egyetem Arca 2016 arcszépségverseny jelöltjeire!

2003 óta rendezi meg a Szegedi Tudományegyetem és a Hökkentő Lap az Egyetem Arca szépségversenyt. Az idei „SZTE Egyetem Arca” címért 2016. március 31-ig várták a pályázatokat. A versenyre 25 lány jelentkezett, az egyetem öt különböző karáról. A döntőig végül 20 lány jutott el.

A jelöltek: Balogh Dóra Noémi (JGYPK), Börzsei Denise (TTIK), Bődi Krisztina (JGYPK), Dávid Lilla (BTK), Csejtei Ágnes (JGYPK), Haraszti Marietta Ildikó (ETSZK), Kecskeméti Imola (JGYPK), Kékegyi Szimonetta (JGYPK), Komáromi Vivien (BTK), Mihalik Boglárka (TTIK), Dosztál Judit (JGYPK), Molnár Mária (TTIK), Mundi Nikolett (JGYPK), Orosz Mónika (TTIK), Orosz Tímea (TTIK), Pap Beáta (JGYPK), Tarjányi Fanny (GYTK), Teslér Petra (GTK), Tóth Kitti Valéria (JGYPK), Turcsányi Petra (JGYPK). 

A Hökkentő Lap különdíjáért folyó küzdelem szavazás formájában a Hökkentő Lap facebook oldalán zajlik. A gyönyörű lányok 2016. április 19., 21 óráig várják a támogató szavazatokat.

A versenyzők április 20-án 20:30-tól a JATE Klubban, zsűri előtt mutatkoznak be utcai és estélyi ruhában. Az egyetemi vezetőkből, főbb szponzorokból és a korábbi szépségkirálynőből álló zsűri döntése alapján választják meg az SZTE 2016-os szépségkirálynőjét és két udvarhölgyét.

Kategória: 

Hirdetés