Hirdetés

Sporttudományi megállapodás és projektzáró konferencia

A 21. század követelményeinek megfelelő, felsőoktatási sportot érintő differenciált, komplex felsőoktatási szolgáltatások fejlesztése a Dél-alföldi Régió felsőoktatásában

A Szegedi Tudományegyetem 2015. szeptember 23-án rendezte meg a „A 21. század követelményeinek megfelelő, felsőoktatási sportot érintő differenciált, komplex felsőoktatási szolgáltatások fejlesztése a Dél-alföldi Régió felsőoktatásában” című pályázat ünnepélyes nemzetközi szakmai projektzáró konferenciáját a SZMJV Polgármesteri Hivatalának Dísztermében.

 

A konferencia elött aláírásra került egy sporttudományi megállapodás Szeged város és a Szegedi Tudományegyetem között. 

A Szegedi Tudományegyetemen elkötelezettek vagyunk az innováció iránt. Az elmúlt időszakban a sporttudomány területén vetettük meg még inkább a lábunkat. Hogy csak néhányat soroljak a most záruló projekt eredményei közül: képzési programokat és tananyagot fejlesztettünk, elindítottuk a sportorvosi ismeretek oktatását valamint a sportélettani PhD-képzést, sportirodát hoztunk létre az egyetemen, ezzel bővítve hallgatói szolgáltatásaink körét, élsportolóinknak mentorálási programot indítottunk, és a későbbiekben megalapítjuk az SZTE ÁOK Sportorvostani Tanszékét - idézi Martinek Tamás szavait az SZTEinfo.

 

TÁMOP-4.1.2.E-13/1/KONV-2A Szegedi Tudományegyetem 2015. szeptember 23-án rendezte meg a „A 21. század követelmé...

Posted by Civilközpont.eu on 2015. szeptember 24.

 

Kategória: 

Hirdetés