Hirdetés

EPALE - A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

Az EPALE a „felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja”. A Platform egy online felület, amelyen a felnőttkori tanulás területén működő szakemberek, szervezetek lehetőséget kapnak arra, hogy széles körben megoszthassák saját eredményeiket, módszertanukat, illetve hogy a különböző szakemberek között kapcsolat épüljön ki. A Platform elérhető az Európai Unió összes nyelvén, így magyarul is. A központi tartalmak mellett, az aktuális magyar szakmai híreket, blogbejegyzéseket és eseményeket is megtalálni a Platformon.

Aki szeretne csatlakozni a Platformhoz, annak regisztrálnia kell a felületen. A felhasználó így egyrészt olvashatja a magyar és egyéb idegen nyelvű tartalmakat, másrészt saját maga is feltölthet: hírt, cikket, blogot, vagy eseményt, és hozzászólhat saját vagy a mások által feltöltött tartalmakhoz.

A közösség tagjai számára elérhető egy partnerkereső funkció is (projekt partner, vagy egyéb szakmai partner kereső). A felületen a regisztrált tagok csatlakozhatnak már mások által létrehozott virtuális szakmai közösségekhez, vagy maguk is létrehozhatnak zárt/nyílt szakmai közösségeket.

Csatlakozzon Ön is, ha szeretne tagja lenni egy ilyen jellegű szakmai közösségnek!

Kategória: 

Hirdetés