Hirdetés

A Dorozsmai Nagybani Piac üzemeltető Kft dolgozói számára munkahelyi képzések valósultak meg

A Dorozsmai Nagybani Piac Kft. sikeres projektet valósított meg, melynek keretein belül dolgozói angol nyelvi illetve informatikai képzéseken vettek részt. A 150 órás engedélyezett nyelvi képzésen olyan nyelvi ismereteket sajátíthattak el a résztvevők, amelyet későbbi szakmai munkájuk során is sikeresen alkalmazhatnak, az 5 különböző informatikai képzésen pedig számítástechnikai ismeretekkel bővíthették tudásukat.

A szegedi Dorozsmai Nagybani Piac Kft. sikeres TÁMOP-2.1.3.C-12/1 projektet valósított  meg dolgozói részvételével. A projekt megvalósulása az Dorozsmai Nagybani Piac Kft. munkavállalóinak a fejlődését és versenyképességét segítette elő.

A nyelvi képzéssel az 5 fő munkavállaló nemcsak saját céljaik megvalósításához kerültek közelebb, hanem a céget is versenyképesebbé teszi.

Az 5 informatikai képzésen 6-6 fő vett részt, akik a képzések végén sikeres vizsgát tettek.

A képzések folyamán alap informatikai ismereteket, alap és emelt szintű Word használatot, PowerPoint valamint képszerkesztési ismereteket sajátítottak el a résztvevők.

A megszerzett ismeretek elengedhetetlen részét képezik a cég informatikai fejlesztésének támogatásához.

A vállalkozás vezetőségének alapelve volt, hogy minden tevékenységi körében a maximális teljesítményre ösztönözze munkatársait és lehetővé tegye, hogy egyedülállóan alkothassanak. A Kft-ben kiemelten fontos a meglévő állomány/munkatársak folyamatos fejlesztése, ezért folyamatosan tervezi a közösség fejlesztő programok szervezését. A vállalkozás vezetése felismerte a tényt, hogy a folyamatos HR fejlesztés és az elkötelezett, versenyképes tudással rendelkező munkatársak megléte alapvetően szükséges a vállalat működéséhez.

A nyelvi kompetenciák fejlesztésével a vállalat munkatársai előnyhöz juttathatják a céget nemzetközi és hazai téren melyre szüksége van a meglévő piaci helyzet megtartásához, illetve a folyamatos és sikeres gazdasági fejlődéshez. A munkatársak munkavégzése ezáltal zökkenő mentesebbé és gyorsabbá vált, mely hozzájárult a Dorozsmai Nagybani Piac Kft. céljaihoz és fejlődési lehetőségeihez.

 

Kategória: 

Hirdetés