Hirdetés

Ki Mit Tube másodszor

Idén újra elstartol minden idők legszabadabb internetes versenye, a Ki Mit Tube.

A Ki Mit Tube-ra 2014-ben közel ötszázan neveztek, a produkciókra nyolcvanezer szavazat érkezett, a verseny több mint kilencmillió videó-megtekintéssel zárult. A szervezők úgy döntöttek, hogy idén még nagyobb hatalmat adnak a népnek.

A kilenctagú zsűri ennek megfelelően átalakult. Idén hárman is a YouTube-nemzedék véleményvezérei közül valók, ők az új generáció sztárjai, akiket a YouTube közösség elismer, elfogad, akiknek a kisujjukban van a videózás. A zsűri akkor tíztagú, és a tizedik zsűri hely még kiadó. A helyre bárki pályázhat, a szervezők olyanokat várnak a zsűri versenybe, akik jól és hitelesen érvelnek, az új nemzedék nyelvét beszélik.

Az ország legnagyobb, YouTube-on futó online versenye idén kétfordulós lesz: július 22-én elindul a tizedik zsűritag-választás, augusztus 18-án pedig kezdődik a produkciók versenye.

Kiket várnak idén a szervezők a Ki Mit Tube-ra? Tehetséges, önálló alkotókat, akik tisztában vannak azzal, hogy csak akkor maradhatnak a felszínen, ha nemcsak kreatív alkotók, de ügyes videókészítők is, és tudják azt is - elvégre ez nemzedéki élmény -, hogy csak saját magukra számíthatnak. Éppen ezért nem tűrnek beleszólást abba, amit csinálnak, és már nem az előttük járóknak, hanem csakis a saját közösségüknek akarnak megfelelni.

"Magyarországon emberek tízezreinek fejében rejlik valamilyen izgalmas produkció csírája, zsebükben pedig ott lapul egy videó készítésére alkalmas eszköz, amely bárhol, akár egy online stúdióként is bevethető. A Ki Mit Tube-bal nem más a célunk, minthogy arra buzdítsuk a netezőket, hogy legyenek bátrak, alkossanak, ott, és akkor, amikor éppen kedvük támad, használják ki azokat a lehetőségeket, amik mára adottak az egész országban, és éljék ki kreativitásukat" - mondta el Baráth Péter, a Vodafone Magyarország márkakommunikációs igazgatója.

A Ki Mit Tube műsorvezetője idén Fluor Tomi lesz, a biztatást, a dicséreteket és a kemény kritikákat pedig a zsűri három csoportba osztott tagjaitól várhatjuk. 

A cikk folytatása: http://www.mediainfo.hu/hirek/article.php?id=37712

Kategória: 

Hirdetés