Hirdetés

UNESCO 9. Ifjúsági Fórum

Az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottsága és a Nemzeti Ifjúsági Tanács 18-24 év közötti résztvevőt keres az UNESCO 9. Ifjúsági Fórumára (9th UNESCO Youth Forum), amelyre az UNESCO, az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete 38. Általános Konferenciája keretében kerül sor.

Az UNESCO 9. Ifjúsági Fórumát az UNESCO párizsi központjában szervezik meg 2015. október 26-28. között annak érdekében, hogy összehozza a szervezet tagállamainak fiataljait, hogy megvitathassák az aktuális ifjúsági problémákat, és stratégiai ajánlásokat tegyenek.

Az Ifjúsági Fórumot megelőzi egy, az UNESCO európai nemzeti bizottságai által szervezett előkészítő tréning és egyeztető fórum, a Preparatory UNESCO Youth Meeting 2015. október 15-17-én Brüsszelben, melyre szintén a kiválasztott delegált utazik.

Az UNESCO 9. Ifjúsági Fórumának kiemelt témája: Young Global Citizens for a Sustainable Planet.

A magyarországi résztvevő kiválasztása pályázat útján történik, amelynek eredményei alapján a Nemzeti Ifjúsági Tanács elnöksége javaslatot tesz. A javaslatokból az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottsága Elnöksége választja ki a delegáltat (1 fő), valamint a tartaléklistán szereplő személyeket (2 fő).

A pályázat beadásának határideje: 2015. május 25. 23:59
További információk: ifjusagitanacs.hu

Kategória: 

Hirdetés