Hirdetés

SZTE Nyílt Nap

A Szegedi Tudományegyetem nyílt napját 2015. november 26-án tartja az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban 8:30-tól 15 :00 óráig. A nyílt nap képzési kiállításán a leendő hallgatók a karok képviselőinek tehetik fel kérdéseiket, valamint három helyszínen óránként kari tájékoztató előadásokon ismerhetik meg mélyebben az SZTE képzési kínálatát.

Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ

Időpont: 2015. november 26. csütörtök

A Szegedi Tudományegyetem hazánk egyik meghatározó intézményeként szeretné segíteni a továbbtanulási döntés előtt álló diákokat és tanáraikat az intézményükre vonatkozó fontos információk begyűjtésében.

Az egyetem 12 kara több mint 200 szakon kínál lehetőséget a továbbtanulásra nappali, levelező és távoktatás tagozaton.

Szeretnénk egyúttal a középiskolai vezetők, osztályfőnökök, pályaválasztási tanácsadók és minden érdeklődő szaktanár számára is lehetővé tenni az egyetemi képzésekre vonatkozó részletes információk beszerzését a nyílt napon. Ennek érdekében a felvi.hu munkatársa az összevont felvételi tájékoztató előadás keretében nyújt tájékoztatást a legfontosabb felvételi eljárás során felmerülő kérdésekről.

A nyílt nap információs oldala mellett javasoljuk az egyetem honlapjának és a karok honlapjainak áttekintését is további információkért.

Az előadásokra történő regisztráció az előadások termeinek megtelése miatt lezárult. Aggodalomra azonban semmi ok. Mindenkit szívesen látunk az átriumban a képzési kiállításon, ahol az érdeklődők személyesen tudják feltenni a kérdéseiket a kari illetékes kollégáknak, illetve igazolásért még továbbra is ide kattintva lehet regisztrálni.

Program

Kezdés

Kongresszusi Terem

Nagyelőadó

Alagsor

9.00

Bölcsészettudományi Kar

Gyógyszerésztudományi Kar

Gazdaságtudományi Kar

10.00

Juhász Gyula Pedagógusképző Kar

Általános Orvostudományi Kar

Mérnöki Kar

11.00

Természettudományi és Informatikai Kar

Zeneművészeti Kar

Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar

12.00

Állam-és Jogtudományi Kar

Fogorvostudományi Kar

Mezőgazdasági Kar

13.00

SZTE Tájékoztató (Oktatási Hivatal)

 

 

Az előadásokon túl kérdéseket a Képzési Kiállításon felállított standoknál lehet feltenni.

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy az igazolást csak 14 órától, névre szóló fényképes igazolvány ellenében tudjuk átadni. Az igazolás korábbi kiadására lehetőség nincs!

 

Kategória: 

Hirdetés