Hirdetés

Alma Mater Alumni Mentorprogram

Mentorok jelentkezését várják az Alma Mater Alumni Mentorprogramjába.

Az Alma Mater Mentorprogramjának negyedik szakasza keretén belül újabb volt SZTE-s szakemberek jelentkezését várjuk, hogy jelenlegi SZTE-s diákok mentoraivá válhassanak. A cégeket és a szakterületeket illetően is egyre bővülő program iránt érdeklődő leendő mentorok augusztus 31-ig küldhetik el szándéknyilatkozataikat az ősztől induló 4 hónapos mentorálási időszakra. 

A 2014 tavaszán a TÁMOP-4.1.1. C-12/1/KONV-2012-0004 projekt keretében indult program célja a pályázati időszak után is a munkaerő-piacon már elhelyezkedett SZTE-s alumnik szakmai tudásának, tapasztalatainak becsatornázása a jelenlegi oktatási rendszerbe, így a hallgatókban reális szakmai kép kialakítása, a gyakorlati ismeretek munkáltatói szemszögből való átadása. A mentorokkal való személyes kapcsolat létrehozása mellett a kiválasztott hallgatók rálátást kaphatnak az adott szakterületre illetve a cégen belüli karrierlehetőségekre, feltehetik szakmai kérdéseiket, projektmunkákban vehetnek részt és építhetik kapcsolati hálójukat. 

A kezdeményezésben résztvevő mentorok előadást tarthatnak a karokon, cég/gyárlátogatás szervezhetnek vagy blogot vezethetnek szakmai témákról, illetve feladatuk a cégen belüli  HR, karrier utak bemutatása, valamint a kiválasztott hallgatókat érintő mentori tevékenységek ellátása személyes és online tanácsadás formájában. 

Leendő mentoraink szándéknyilatkozatait az iroda@sztealmamater.hu e-mail címre várjuk 2015. augusztus 31-ig.

Kategória: 

Hirdetés