Hirdetés

#AirCompetition

A koronavírus miatt kialakult helyzet megmutatta számunkra, hogy milyen nagy szükség van olyan szervezetekre, amelyek társadalmi és ökológiai értéket, valamint olyan ökoszisztémát hoznak létre, amelyben növekedni képesek.

Az #AirMOOC & #AirCompetition (AIR: Accelerating Investment Readiness rövidítése) nemzetközi verseny célja, hogy társadalmi vállalkozásokat és befektetőket kössön össze pozitív társadalmi változások létrehozása érdekében.

Olyan társadalmi vállalkozásokat, befektetőket és döntéshozókat keresünk, akik szívesen dolgoznak együtt a fenti célok érdekében.

Az #AirCompetition versenyben egy kétfordulós pályázat keretében jelentkezhetnek a for-profit és non-profit társadalmi vállalkozásoknak, amelyből összesen 30 vállalkozás kerül kiválasztásra, hogy egy pitch (bemutatkozó előadás) keretében mutatkozhasson be a résztvevő 4 országban.

A kiválasztott versenyzők személyre szabott mentorálásban részesülnek a pitch-et megelőzően. Minden nyertes szervezet legalább 10 000 EUR pénzdíjazásban részesül (minimum ekkora összegben, de ez a koronavírus miatt kialakult helyzetben még módosulhat), valamint kizárólagos hozzáféréshez egy széleskörű befektetői hálózathoz.

A verseny kizárólag a Duna Régió országai számára elérhető, azonban az AIRMOOC mindenki számára hozzáférhető.

A nemzetközi verseny jelentkezési határideje: 2020. május 31.

Alapvető információk:

Az #AirMOOC hat különböző modulból áll, amelyek a következő témákat ölelik fel a társadalmi vállalkozás és a befektetői piac találkozási pontjaiban: Hatás (impact), Stratégia, Pénzügyek, Management és governance, Növekedés (scaling) és Kommunikáció.

Az #AirMOOC kiegészítéseként a kiválasztott résztvevők egy jóval intenzívebb „offline” tréningen is részt vehetnek.

Az #AirMOOC 2020. május 25-től 6 héten keresztül publikálja az egyes modulokat, a teljes online anyag pedig június végétől lesz elérhető.

Az „AIR” versenyt és a tananyag elkészítését az Európai Unió “Finance4SocialChange” elnevezésű Interreg projektje támogatja, amely 12 országból 14 partner részvételével valósul meg.

Jelentkezési feltételek: #AirMOOC & #AirCompetition az alábbi honlapon érhetőek el: https://air-mooc.teachable.com/


DÍJAK

I. Szervezetenként 10 000 EUR pénzdíjazásban részesül 4 kiválasztott versenyző (minimum ekkora összegben, de ez a koronavírus miatt kialakult helyzetben még módosulhat)

II. Személyes és személyre szabott mentorálás 30 kiválasztott versenyző részére

III. Meghívás befektető pitching-re

IV. Coaching típusú támogatás a befektetési készségekhez kapcsolódóan

Kritériumok

I. Az Ön szervezete (for-profit vagy non-profit) legalább 1 éve működik

II. Az Ön szervezete a Duna Régióban található vagy azon a területen működik

III. Az Ön szervezetének világos, pozitív és mérhető társadalmi vagy környezeti hatása van

Mi a teendő?

Kérjük, küldje be jelentkezését 2020. május 31-ig!

Kérdés esetén Kollégánk rendelkezésükre áll, az alábbi elérhetőségeken:

Kiss Nóra
finance4socialchange@ifka.hu
+3670 381 2662https://air-mooc.teachable.com/

Sikeres jelentkezést kívánunk!

Kategória: 

Hirdetés