Hirdetés

Szegedi Ifjúsági Ház (IH Rendezvényközpont, Belvárosi Mozi, Újszegedi Partfürdő, Szabadstrand és Kemping, IH-D2 Ifjúsági Fejlesztő- és Médiaközpont)

Szegedi Ifjúsági Ház (IH Rendezvényközpont, Belvárosi Mozi, Újszegedi Partfürdő, Szabadstrand és Kemping, IH-D2 Ifjúsági Fejlesztő- és Médiaközpont) hírei

Nádas György rendezésében tavaly ősszel, nagy sikerrel mutatták be Szegeden a Boncz Géza 70 emlékestet.  Ekkor jelentették be a város vezetésének döntését is, miszerint az Ifjúsági Ház nagytermét Boncz Gézáról nevezik el. Most hivatalosan is felavatják a termet, a névadóhoz méltóan kabaréval, mely a „Szép volt fiúk!” címet kapta – 2015. március 1-én 19 órakor.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és a Szegedi Ifjúsági Ház egész tanévet átfogó projektet indított 2014. őszén, amely során a bűnmegelőzés témakörei iránt érdeklődő középiskolás diákok szabadidejükben tréningek, előadások, tapasztalatszerző látogatások és gyakorlatok alkalmával szereznek és adnak át ismereteket a bűnmegelőzésről.

A legnagyobb európai ifjúsági információs hálózat hazai partnerszervezetei idén a Szegedi Ifjúsági Házban tartották országos találkozójukat. A november 20-22. között megszervezett rendezvényen Magyarország minden részéből érkeztek Eurodesk partnerek.

A 2015-ös év a Fény Éve. Március második hetében középiskolások töltik meg világgal a szegedi Ifjúsági Házat. Tavaly óta szélesedett a spektrum: a művészetek mellé érkezik a tudomány és a technika sugara. 

WIFI NINCS. BESZÉLGESS!

Hirdetés