Hirdetés

Toborozzunk okosan! - műhelymunka

Meghívó a „Toborozzunk okosan!” – az egészségfejlesztési programok toborzási eszköztára a legnagyobb kihívást jelentő célcsoportok elérésére 2 alkalomból álló műhelymunkában való részvételre.

Időpont: 2018. február 7. szerda és március 7. szerda 10:00-16:00

Helyszín: Szeged, Horváth Mihály utca 5., Oázis Rehabilitációs és Egészségfejlesztő Központ

Az egészségfejlesztésben érintett szervezetek számára a legnagyobb kihívás azok elérése, akik számára az egészség nem jelenik meg értékként, így semmilyen figyelmet nem fordítanak egészségük megőrzésére. A korai halálozás, rokkantsággal járó megbetegedések magas aránya, az életmódból adódó megbetegedések megelőzésére rendelkezésre álló különböző támogatások és programok számukra gyakran azért nem érhetők el, mert megszólításuk, bevonásuk, toborzásuk speciális kommunikációt igényel.

Az Alapítványunk szervezésében megrendezésre kerülő műhelymunkán szakértők közreműködésével arra keressük a megoldást, hogy a passzív és apatikus csoportok felé hogyan lehet kommunikálni az egészséget, mint értéket, hogyan lehet őket elérni, és a programokon, szűréseken, tájékoztatókon való részvételbe bevonni. Célunk a tapasztalatok és javaslatok konstruktív összesítése, és olyan toborzó eszköztár összeállítása, amely sikeresen használható a hagyományos meghívásra nem reagáló csoportok számára szervezett rendezvények, programok és különböző események szervezésében, és amelyet a területen dolgozó intézmények, szervezetek rendelkezésére bocsáthatunk.

A műhelyen való részvétel nyitott, ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Részvételi szándékát a kuratorium@mneka.hu címen, vagy a +36 20 240 2047 telefonszámon jelezheti.

Kategória: 

Hirdetés