Hirdetés

SZTE Alma Mater Mikulás

Egyre zimankósabb reggelekre ébredünk, és közeleg az időszak, amikor ideje kifényesítenünk csizmáinkat, papírra vetni kívánságaikat és felkészülni a Mikulás érkezésére.

A Mikulás idén immáron 12. alkalommal látogat el  a  József Attila Tanulmányi és Információs Központba, ahol az SZTE Alma Mater Mikulás  ünnepségen a gyerekek személyesen is találkozhatnak vele.

Érkezését a 16 órai  gyülekező után  17:00-kor a Ramazurka Zenekar izgalmas műsora és a  Mikulás Rajzverseny Eredményhirdetése előzi meg. A mesébe illő este teljes ideje alatt a kézműveskedés, a könyv-  és a LEGO sarok, a varázslatos tudományok és a Képzerdő intelligens játszóház várja a gyerekeket.

Akik a helyszínen velünk lesznek: PDF Állat-és Környezetvédelmi Alapítvány, Képzerdő Intelligens Játszóház, SZTE Klebelsberg Könyvtár, LEGO Szeged és a Tudáskapu. 

A részvétel az Alma Mater tagoknak és csemetéiknek ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet bejelentkezés után érnek el. Regisztrálni december 1. 12.00-ig lehet! Szeretnénk felhívni figyelmüket arra, hogy a belépés csak ezen a honlapon regisztrált fiókkal működik.

További információ: https://www.sztealmamater.hu/contents/alma-mater-mikulas

Kategória: 

Hirdetés