Hirdetés

Őszi ingyenes egynapos képzések

A Budapesti Civil Információs Centrum ősszel folytatja ingyenes egynapos képzéseit, melyek a Pályázatírás, a Forrásteremtés illetve a Projektmenedzsment területét járják körül.

Előadók: Bognár-Szilárd Boglárka a budapesti CIC pályázati és forrásteremtési szaktanácsadója illetve Dr. Bozsár Gabriella az Innopod Solutions Kft. trénere

Helyszín: Budapesti CIC székhelye, B épület, alagsori iskolai előadó (1037 Budapest, Hidegkuti N. u. 8-10.)

 

Projektmenedzsment:

A képzés fő célterületei: a civil szervezetek életében megjelenő pályázati és egyéb projektek sikeres megvalósításához kapcsolódó projektmenedzsment ismeretek gyakorlati formába történő átültetése, projektek indítása, nyomon követése, zárása, projektmonitoring és kontrolling.

Időpont: 2018. 10. 02. (kedd) 8:30 - 16:30

 

Forrásszerzés és forrásteremtés:

A képzés fő célja: a civil szervezetek forrásainak és forrásterületeinek növelése, az eszköztár, a hatékonyság és a tudatos kommunikáció fejlesztése, különböző forrásteremtési technikák bemutatása, stratégiaalkotás, alternatív forrásteremtési lehetőségek feltérképezése.

Időpont: 2018. 10. 06. (szombat) 8:30 - 16:30

 

Pályázatírás alapképzés:

A képzés fő célja: a pályázatírási technika és a pályázáshoz szükséges alapszintű ismeretek elsajátítása, a pályázati rendszerek használata a gyakorlatban, a fogalmak értelmezése, a pályázatírás formai és tartalmi követelményeinek való megfelelés, a költségvetés megtervezése és az elszámolások elkészítése kifejezetten a NEA éves működési és szakmai pályázataival a fókuszban.

Időpont: 2018. 11. 17. (szombat) 8:30 - 16:30 valamint 2018. 11. 24. (szombat) 8:30 - 16:30

A képzések tartalmáról bővebb információ a jelentkezési lapokon olvasható!

Részvételi szándékát az alább letölthető jelentkezési lapokon az összes kért adat, szervezetleírás/projektleírás és statisztikai adatlap kitöltésével jelezze felénk, aláírás után scannelt vagy lefotózott formában a cic@szazadveg.hu címre elküldve. A regisztrációnál a jelentkezési lapok beérkezési sorrendjét vesszük figyelembe! Csak azon jelentkezőknek biztosított a képzésen való részvétel, akik számára a visszaigazoló emailt elküldtük!

További információ és jeletkezési lapok:

Kategória: 

Hirdetés