Hirdetés

Middlemist Red "Ripple Soul" lemezbemutató koncert

Wemsical Serbia & Grand Café Várkert presents: Middlemist Red "Ripple Soul" lemezbemutató koncert

21:00 | Kapunyitás
22:00 | Pons
23:00 | Middlemist Red
00:30 | LN.


Pons

A három éve alakult Pons zenekar zenéjében egészségesen keveredik az indie rock a srácok fiatalos lendületével. Készülő új albumukról is jó pár dalt eljátszanak, melyekben már - többek között - surfös hatások is felfedezhetőek.

https://www.youtube.com/watch?v=O2MlwKAxMxw


Middlemist Red

A Middlemist Red egy 2012 óta aktív zenekar, mely a pszichedelikus hangzás új hullámának kiemelkedő hazai képviselője. Már első albumuk (Supersonic Overdrive, 2014)
jelentős hatással bírt a mára kibontakozó és egyre változatosabbá váló fiatal hazai zenekarokra. Új albumuk Ripple Soul címmel, 2016 novemberében jelent meg. Hangzás tekintetében elsőre újszerű lehet a Supersonic Overdrive-on edzett füleknek, de az
ismerős dallamok hamar visszahozzák a hallgatót, míg az új szereplőként megjelenő szintetizátorok még magával ragadóbb atmoszférát adnak a dalokhoz. Látványos fejlődésről tanúskodik a második album, melynek szegedi bemutatóját február 25-én láthatja a nagyérdemű, a Grand Café Vármúzeumban. A zenekar életében ezen az estén adja élete első önálló klubkoncertjét a városban.

https://www.youtube.com/watch?v=sG6f8XzKI_I&t


LN.

Polifon szerkesztés, elektro, wave, acid, posztrock szólamokkal. Modern és klasszikus. Eklektikus techno és house jegyeket ölt. 


Lemezlovászok: Ryan, Blanco.

Belépő

23:00-ig 1200 Ft
23:00 után 1500 Ft
Koncertek után 500 Ft

FB esemény: https://www.facebook.com/events/130272840809134/

Kategória: 

Hirdetés