Hirdetés

Középiskolások Hete - 2018-ban már az ötödik!

Már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Kö7 - Középiskolások Hete, amely a Szegedhez kötődő fiatalok éves kulturális eseménye. Az 1990-es évek Középiskolás Művészeti Heteit újraélesztő programsorozat célja a találkozás és a szereplési lehetőség fiúknak és lányoknak, fiatalabbaknak és idősebbeknek, kezdőknek és haladóknak. 

A Kö7-Középiskolások Hete rendezvénysorozat Szeged város ifjúsági közösségi tereinek és kulturális intézményeinek közös szervezésében megvalósuló, középiskolásokat megcélzó programhét, amely 2018. március 5-10. között már ötödik alkalommal kerül megrendezésre. Az idei év központi témája a Kulturális Örökség Európai Évéhez kapcsolódva a retro. 

Az előző évekhez képest két új helyszín kapcsolódik be: az IH Rendezvényközpont, a Hungi Vigadó, a Szeged Városi Kollégium Székhelyintézménye és az Új Nemzedék Szegedi Közösség Tér mellett a SzentGyörgyi Albert Agóra és a JATE Klub is otthont ad a fiatalok bemutatkozásának. 

A fiatalok február második feléig tudnak jelentkezni szervezőnek, fellépőnek, kiállítónak, segítőnek, amellyel az érettségihez szükséges közösségi szolgálati órák egy részét is tudják teljesíteni, valamint nevezhetnek csapatukkal a középiskolás vetélkedőre, ahol az 50 éves Szegedi Ifjúsági Napokra nyerhetnek napijegyeket. 

A programsorozat mindenki számára nyitott és ajánlott: színes, változatos programokkal készülnek a fiatalok, akiket érdemes megtekinteni, hiszen elképzelhető, hogy a közeljövő hírességeinek első fellépését láthatjuk az egyes helyszíneken. 

Az alábbi online felületeken további információt találnak az eseményről:

 

Kategória: 

Hirdetés