Hirdetés

"Hol rontom el?" - Boldog párkapcsolat és információs társadalom az Alumni Uniban

Előadók: Sákovics Diana, pszichológus, a Dívány (Index) magazin főszerkesztője, a „Hol rontom el?”- A boldog párkapcsolatok pszichológiája című könyv szerzője és Z. Karvalics László, tudományos információs szakember, az SZTE BTK oktatója.

Moderátor: Katona Péter, szociológus, az SZTE oktatója.

Az évtized egyik legmeghatározóbb változásait kétségkívül a közösségi média és az okos eszközök hozták. A téma számos vitát generál: összeköt vagy széthúz minket? A kapcsolataink javára vagy kárára válik? Minden kiderül április 18-án, az Alumni Uni első előadásán, ahol meghívott előadóink arról beszélgetnek, hogy milyen hatással van az emberi kapcsolatainkra, ezen belül párkapcsolatainkra az információs társadalom, illetve a közösségi média. 

Az Alumni Uni – Tudásműhely az SZTE Alma Mater új, rendhagyó rendezvénysorozata. Eseményeinkre két előadót hívunk, akik az adott témát más szemszögből megközelítve rövid - kb. 30 perces - előadásokat tartanak,  majd a rendezvény második felében egy moderátor közreműködésével a két előadó beszélget a témáról. A program zárásaként lehetőség nyílik kérdezni az előadóktól, illetve közösen megvitatni a hallottak után felmerült gondolatokat.

Az előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött (maximum 100 főt tudunk fogadni)! Helyfoglalás az iroda@sztealmamater.hu e-mail címen. 

Kategória: 

Hirdetés