Hirdetés

Alumni Uni – Tudásműhely

Az Alumni Uni – Tudásműhely az SZTE Alma Mater új, rendhagyó rendezvénysorozata. Eseményeinkre két előadót hívunk, akik egy azonos témát más szemszögből közelítenek meg. A közösségi média használata bár pénzbe nem kerül, mégsem ingyenes: a legszemélyesebb adatainkkal és információinkkal fizetünk érte. De vajon mennyit árulunk (el) magunkból?

Időpont: 2018.05.17.
Helyszín: A Campus Beer&More emeleti terme
Előadók: Hamarosan

Az előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött (maximum 100 főt tudunk fogadni) !! Helyfoglalás az iroda@sztealmamater.hu e-mail címen.

A közösségi média használata bár pénzbe nem kerül, mégsem ingyenes: a legszemélyesebb adatainkkal és információinkkal fizetünk érte. De vajon mennyit árulunk (el) magunkból?

Az Alumni Uni – Tudásműhely az SZTE Alma Mater új, rendhagyó rendezvénysorozata. Eseményeinkre két előadót hívunk, akik egy azonos témát más szemszögből közelítenek meg, majd a rövid - kb. 30 perces - előadások után a rendezvény második felében a két előadó beszélget az adott témáról egy moderátor segítségével. A program zárásaként lehetőség nyílik kérdezni az előadóktól, illetve közösen megvitatni a hallottak után felmerült gondolatokat.

Az első blokk - melynek vezető vonala a közösségi média - négy előadásból áll: ezek áprilisban, májusban, szeptemberben és októberben kerülnek megrendezésre.

Kategória: 

Hirdetés