Hirdetés

Alma Mater Weekend Családi-és Sportnap

A szokott helyszínen, az SZTE Sportközpontban (Szeged, Hattyas sor 10) kerül megrendezésre az Alma Mater Weekend családi és sportnap, ahol az eddigi évekhez képest egy nagy újdonsággal is jövünk: a megszokott pörköltfőzés helyett ezúttal bármilyen ételt elkészíthetnek a vállalkozó szellemű csapatok.

A Gasztro MATER névre hallgató főzőversenyre már most várjuk a jelentkező csapatokat! Az első 15 csapat számára az ételek alapanyagait 5000 Ft-tal tudjuk támogatni, valamint egy bográcsot és tűzifát biztosítani. A Gasztro MATER főzőverseny részleteiről olvashattok itt, valamint a verseny Facebook eseményén!

A Weekenden sor kerül majd a SZTEdd akció díjkiosztására is, amiről bővebben a honlapunkon és az akció Facebook eseményén olvashattok.

Az előző évekhez hasonlóan a programok kedveznek a család apraja-nagyjának: idén is számos kipróbálható sporttal, táncokkal,  hennafestéssel, kézműves foglalkozásokkal, ugrálóvárral várjuk a vendégeinket. Regisztrálni se felejtsen el senki, hiszen minden regisztrált vendég számára jár egy finom hotdog, valamint a különböző programokra is itt tudtok jelentkezni!

További információ: https://www.sztealmamater.hu/contents/alma-mater-weekend-csaladi-es-sportnap

Kategória: 

Hirdetés