Hirdetés

Pedagógusoknak szóló online konferencia

A TANDEM non-profit szervezet pedagógusoknak szóló online konferenciát szervez 2020. november 20-21-én.

A sok hátránya mellett vannak előnyei is az online formának: meg tudtunk hívni olyan külföldi előadókat és workshop-tartókat, akik élőben nem tudtak volna velünk tartani. A programba bekerült a Kék Vonal Alapítvány és a Bátor Tábor workshopja a cyberbullyingról és a közösségi légkör megteremtéséről az osztályban. Az álhírek és a médiamanipuláció felismeréséről és hatásainak kivédéséről a Debreceni Egyetem oktatója, Kenyeres Attila fog előadást tartani. Lesz két angliai előadónk is, egyikük a szabad játék jelentőségéről fog előadni, másikuk a természet és a növények beépítéséről fog mesélni a kinti tapasztalatok alapján. Mindkét előadás tolmácsolva lesz magyar nyelvre.

Lesz még szó stresszkezelésről, modern szlováknyelv-oktatásról, a Hejny-módszerről a matematikaoktatásban, illetve konfliktuskezelésről és iskolai mediációról is.

A szakmai tartalom mellett kultúrprogrammal is készülünk: Ďurica Katarína készülő regényéből Borbély Alexandra fog felolvasni élőben egy részletet, Jakubecz László Cseh Tamás dalokat fog előadni és a regisztrált résztvevők megtekinthetik Bandor Éva és Olasz István SZER+ELEM+EZ című verses produkcióját, melyet erre az alkalomra fognak online változatban elkészíteni.

A teljes program és a regisztráció menete megtalálható a Facebook-eseménynél és a honlapon is.

Kategória: 

Hirdetés